Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RBK. Als je het bestand wilt openen RBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 95 Registry Backup Format Microsoft

Wat is een bestand RBK?

Backup-bestand van het Windows 95- of 98-register, dat systeem- en toepassingsinstellingen, bestandsverenigingen en andere gegevens opslaat. Kan worden gebruikt om het register te herstellen als het beschadigd raakt.

RBK-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van het Configuration Backup Tool (Cfgback.Exe) dat bij Windows 95 is opgenomen. In het algemeen worden de bestanden genaamd Regback # .Rbk, waar "#" een cijfer van 1 tot 9 is.

Registerbackups worden ook gebruikt door programma's zoals SQL Server 7.0 voor het opslaan van SQL Server-specifieke registerposten. SQL Server 7.0 biedt een programma genaamd Regrebld.Exe, die kan worden gebruikt voor de back-ups.

PC Tools Registry Mechanic is op 4 december 2013 gepensioneerd. De vorige versies van de software zijn echter nog te downloaden.

Hoe een bestand openen RBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RBK openen

Andere problemen met een bestand RBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RBK:

  • het gekozen bestand RBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand