Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RBP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RBP. Als je het bestand wilt openen RBP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RBP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
REALbasic Project Format REAL Software

Wat is een bestand RBP?

Projectbestand gemaakt door Xojo, een softwareontwikkeling IDE die de Realbasische programmeertaal gebruikt. Kan worden ingebouwd in een enkel uitvoerbaar bestand dat loopt zonder afhankelijk van externe .DLL-bestanden of virtuele machines.

Real Studio-projecten kunnen vaak worden gemaakt van Visual Basic-projecten (.VBP-bestanden) met behulp van de VB Project Converter die is opgenomen in Real Studio.

Programma's gemaakt door Real Studio kunnen worden uitgevoerd op Mac, Windows en Linux besturingssystemen.

Real Software Real Studio werd Xojo, Inc. Xojo in 2013.

Hoe een bestand openen RBP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RBP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RBP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RBP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RBP openen

Andere problemen met een bestand RBP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RBP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RBP:

  • het gekozen bestand RBP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RBP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RBP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand