Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RBX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RBX. Als je het bestand wilt openen RBX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RBX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM Rembo-C Compiled Script Format IBM

Wat is een bestand RBX?

Programma geschreven in Rembo-C, een taal die vergelijkbaar is met C en typisch gebruikt voor het automatiseren van serverbeheer. Opgesteld uit een .RBC bestand in een uitvoerbaar bestand dat kan worden uitgevoerd op een server met Rembo software geïnstalleerd.

Rembo is nu onderdeel van het IBM Tivoli-softwarepakket. Tivoli Provisioning Manager werd voorheen Rembo Auto-Deploy genoemd.

Hoe een bestand openen RBX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RBX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RBX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RBX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RBX openen

Andere problemen met een bestand RBX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RBX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RBX:

  • het gekozen bestand RBX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RBX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RBX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand