Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RC2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RC2. Als je het bestand wilt openen RC2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RC2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Visual C/C++ Non-compilable Resource Script Format Microsoft

Wat is een bestand RC2?

Developer-bestand dat wordt gebruikt door Visual Studio, een software-ontwikkelprogramma voor Windows. Hiermee worden bronnen opgeslagen, zoals pictogrammen, bitmaps en gebruikersinterfacecomponenten. Afwijkt van een .RC bestand omdat Visual Studio's Resource Compiler de bronnen niet in het RC2 bestand beheert.

RC2-bestanden kunnen ook gebruikt worden als opgenomen in RC-bestanden. Als dit gedaan is, kan het RC2-bestand fungeren als een gedeelde bibliotheek tussen projecten.

Hoe een bestand openen RC2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RC2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RC2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RC2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RC2 openen

Andere problemen met een bestand RC2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RC2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RC2:

  • het gekozen bestand RC2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RC2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RC2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand