Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RCD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RCD. Als je het bestand wilt openen RCD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RCD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PcAnywhere Recorded Session Format Symantec

Wat is een bestand RCD?

Opname gemaakt door pcAnywhere remote desktop control software. Opslaan van een schermopname van de externe desktopomgeving zoals het wordt gebruikt. Mag meerdere sessies bevatten in een enkel bestand. Kan gebruikt worden voor technische logboeken.

RCD-bestanden worden opgeslagen in een eigen formaat en kunnen alleen worden afgespeeld met de pcAnywhere-software.

Als u een RCD-bestand wilt converteren naar een standaard videoformaat zoals .MPG of .AVI, is er één optie om een ​​aparte opnameprogramma te gebruiken en uw scherm op te nemen als het RCD-bestand wordt afgespeeld in pcAnywhere.

Hoe een bestand openen RCD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RCD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RCD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RCD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RCD openen

Andere problemen met een bestand RCD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RCD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RCD:

  • het gekozen bestand RCD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RCD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RCD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand