Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RCO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RCO. Als je het bestand wilt openen RCO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RCO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PlayStation Portable PSP Resource Format Sony

Wat is een bestand RCO?

Bestand gebruikt door de PlayStation Portable (PSP), een gaming-apparaat ontwikkeld door Sony. Bevat middelen voor de PSP, inclusief systeeminformatie, geluiden, iconen en andere thema-afbeeldingen. Vaak gebruikt om de look en feel van de PSP-interface aan te passen.

Een algemeen bewerkt RCO bestand is topmenu_plugin.Rco, die het hoofdmenu en de submenu XMB iconen en tekst bevat. RCO-bestanden bevinden zich in de flash0: / vsh / resource directory op een PSP-flashkaart.

Hoe een bestand openen RCO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RCO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RCO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RCO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RCO openen

Andere problemen met een bestand RCO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RCO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RCO:

  • het gekozen bestand RCO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RCO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RCO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand