Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RCS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RCS. Als je het bestand wilt openen RCS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RCS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RandomControl Scene Format RandomControl

Wat is een bestand RCS?

3D scènebestand gebruikt door RandomControl software producten zoals fryrender en Arion. Opslaan van een scène die wordt geëxporteerd vanuit een 3D-modelleringssoftware applicatie (die de plug-in of de Arion-plugin bevat). Wordt gebruikt voor het opslaan van de scène in een formaat dat kan worden ingediend bij de rendering engine.

Het RCS-formaat vervangt het .FRY-formaat van RandomControl van frirender versie 1.6 en verder.

Hoe een bestand openen RCS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RCS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RCS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RCS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RCS openen

Andere problemen met een bestand RCS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RCS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RCS:

  • het gekozen bestand RCS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RCS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RCS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand