Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDA. Als je het bestand wilt openen RDA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle Storage Area Format The R Project for Statistical Computing

Wat is een bestand RDA?

Bestand gemaakt door oudere versies van R, een statistisch analyse en grafisch programma. Opslaan van de statistische objecten (functies, waarden) die door de gebruiker zijn gemaakt bij de R-prompt terwijl het programma is geopend. Wordt gebruikt als de oudere extensie voor R, die nu de .RDATA-extensie gebruikt.

Hoe een bestand openen RDA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDA openen

Andere problemen met een bestand RDA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDA:

  • het gekozen bestand RDA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand