Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDATA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDATA. Als je het bestand wilt openen RDATA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDATA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
R Workspace Format The R Project for Statistical Computing

Wat is een bestand RDATA?

Bestand gemaakt door R, een statistisch berekenings- en grafisch programma ontwikkeld door The R Project for Statistical Computing. Hiermee slaat u een werkruimte op, die de functie en waardeobjecten bevat die tijdens een open sessie in R. zijn gemaakt. Wordt gebruikt voor het opslaan van een werkomgeving die later kan worden uitgebreid of gewijzigd.

Een voorbeeld object dat in een werkruimte kan worden opgeslagen, is een waardenlijst, zoals mijn_numbers

Hoe een bestand openen RDATA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDATA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDATA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDATA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDATA openen

Andere problemen met een bestand RDATA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDATA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDATA:

  • het gekozen bestand RDATA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDATA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDATA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand