Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDB. Als je het bestand wilt openen RDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
N64 Nintendo 64 ROM Database Format N/A

Wat is een bestand RDB?

Bevat een lijst van Nintendo 64 ROMS (.N64 en .Z64 bestanden) die door een N64 emulator kunnen worden afgespeeld. Wordt gebruikt voor het identificeren van onbekende ROM's en voor het opslaan van emulatorinstellingen voor elk spel.

Hoe een bestand openen RDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDB openen

Andere problemen met een bestand RDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDB:

  • het gekozen bestand RDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand