Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDC. Als je het bestand wilt openen RDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IDRISI Raster Documentation Format Clark Labs

Wat is een bestand RDC?

GIS-metadata bestand gemaakt door IDRISI Taiga, een programma dat wordt gebruikt voor het imaging van ruimtelijke gegevens. Opslaan beschrijvende informatie over het rasterbeeld dat is opgeslagen in een .RST-bestand. Ook kan een verwijzing worden opgeslagen naar het .REF geografische referentiebestand voor de afbeelding, evenals een .SMP paletbestand.

IDRIS raster documentatie bestanden hebben eerder de extensie ".Doc" gebruikt. Clark Labs heeft echter de extensie gewijzigd in ".Rdc", zodat IDRIS raster image bestandstypes niet verward zouden worden met andere bestandstypen.

Hoe een bestand openen RDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDC openen

Andere problemen met een bestand RDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDC:

  • het gekozen bestand RDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand