Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDI. Als je het bestand wilt openen RDI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Device Independent Bitmap Format Tesline-Service

Wat is een bestand RDI?

Bestand gemaakt door Rohos disk drive encryption software. Beveiligt een wachtwoord beveiligde set bestanden als een verborgen schijfpartitie. Gebruikt voor het opslaan van gevoelige informatie op de lokale computer of op een extern station, zoals een USB-stick.

De bestanden in een RDI-bestand kunnen worden doorzocht met het uitvoerbare agentprogramma dat bij de software is opgenomen. Voor externe schijfgebruik is ook het programma meegeleverd zodat de bestanden kunnen worden geopend met behulp van elke computer waarop de externe schijf is aangesloten.

Hoe een bestand openen RDI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDI openen

Andere problemen met een bestand RDI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDI:

  • het gekozen bestand RDI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand