Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDLC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDLC. Als je het bestand wilt openen RDLC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDLC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Report Definition Format Microsoft

Wat is een bestand RDLC?

Rapport definitief bestand gemaakt door Microsoft Visual Studio, een applicatie waarmee ontwikkelaars Windows-programma's kunnen maken. Bevat lay-outinstellingen, tekstvelden, afbeeldingen en andere informatie voor het rapport. Opgeslagen met behulp van XML-opmaak.

RDLC-bestanden worden gebruikt voor het genereren van rapporten binnen een client applicatie die VisualView's ReportViewer-controle uitvoert in de lokale verwerkingsmodus (in tegenstelling tot de externe verwerkingsmodus).

Hoe een bestand openen RDLC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDLC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDLC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDLC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDLC openen

Andere problemen met een bestand RDLC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDLC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDLC:

  • het gekozen bestand RDLC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDLC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDLC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand