Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDLX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDLX. Als je het bestand wilt openen RDLX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDLX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Power View Project Format Microsoft

Wat is een bestand RDLX?

Bestand gemaakt door Power View, een data analyse en visualisatie tool gebruikt met Microsoft enterprise software zoals SharePoint Server en SQL Server. Kan lijndiagrammen, staafdiagrammen, glyfgrafieken en andere visualisaties bevatten. Biedt business intelligence (BI) rapporten voor data analisten en beslissers.

Power View-visualisaties kunnen worden geëxporteerd naar Microsoft PowerPoint voor opname in presentaties.

Power View is een Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services-invoegtoepassing voor Microsoft SharePoint Server 2010 Enterprise Edition. Het maakt gebruik van Microsoft Silverlight-technologie voor het maken van visualisaties.

Hoe een bestand openen RDLX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDLX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDLX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDLX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDLX openen

Andere problemen met een bestand RDLX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDLX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDLX:

  • het gekozen bestand RDLX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDLX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDLX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand