Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDP. Als je het bestand wilt openen RDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Remote Desktop Connection Settings Format Microsoft

Wat is een bestand RDP?

Bevat de benodigde informatie voor een verbinding met een terminal server, inclusief de configuratie van de opties wanneer het bestand is opgeslagen. Gebruikt door Microsoft's externe bureaubladdiensten en bijbehorende applicaties.

RDP-bestanden bevatten meerdere parameters, waaronder serveradres, poortnummer, gebruikersnaam, wachtwoord, domein, bureaublad, schermmodus en meerdere andere. Ze worden opgeslagen in een tekstformaat die met een teksteditor kan worden bewerkt.

Hoe een bestand openen RDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDP openen

Andere problemen met een bestand RDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDP:

  • het gekozen bestand RDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand