Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDS. Als je het bestand wilt openen RDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ray Dream 3D Animation Format DAZ Productions

Wat is een bestand RDS?

3D-scène gemaakt door Ray Dream Studio, een ouder 3D-tekening en animatieprogramma dat oorspronkelijk door MetaCreations werd ontwikkeld. Bevat driedimensionale objecten en animatie instellingen. Ondersteunt verlichting, texturen, schaduw en andere effecten.

Ray Dream Studio is vooral ontwikkeld in de jaren negentig en wordt niet meer ondersteund. MetaCreations werd gekocht door Eovia en vervolgens door DAZ Productions, die een aantal softwareproducten levert die het RDS-formaat kunnen importeren.

Hoe een bestand openen RDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDS openen

Andere problemen met een bestand RDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDS:

  • het gekozen bestand RDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand