Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RDX. Als je het bestand wilt openen RDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Borland Reflex Database Format Borland

Wat is een bestand RDX?

Gegevensbestand gebruikt door Borland Reflex, een vroegtijdig database programma ontwikkeld voor DOS. Bewaart gegevens in een plat bestandsformaat.

Reflex is niet meer ontwikkeld en is vervangen door andere programma's zoals Quattro Pro en Microsoft Access.

Hoe een bestand openen RDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RDX openen

Andere problemen met een bestand RDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RDX:

  • het gekozen bestand RDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand