Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

README Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand README. Als je het bestand wilt openen README, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ README

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual FoxPro Documenting Wizard List N/A

Wat is een bestand README?

Tekstdocument aangeduid als een "readme bestand". bevat belangrijke informatie over de installatie of het gebruik van een van bepaalde softwareprogramma's of software-updates. Wordt meegeleverd bij een software installateur of geïnstalleerd met een applicatie.

Hoe een bestand openen README?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand README niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de README lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand README associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand README openen

Andere problemen met een bestand README

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand README bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken README:

  • het gekozen bestand README is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand README met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand README bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand