Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

REB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand REB. Als je het bestand wilt openen REB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ REB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
REBOL Script Format REBOL Technologies

Wat is een bestand REB?

Script die code bevat die is geschreven in de REBOL (Relative Expression Based Object Language) programmeertaal. Kan worden samengesteld in een uitvoerbaar programma met behulp van een REBOL compiler.

De standaard extensie voor REBOL scripts is .R. De extensie ".Reb" kan worden gebruikt als de extensie ".R" al door een andere toepassing wordt gebruikt.

Hoe een bestand openen REB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand REB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de REB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand REB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand REB openen

Andere problemen met een bestand REB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand REB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken REB:

  • het gekozen bestand REB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand REB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand REB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand