Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

REC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand REC. Als je het bestand wilt openen REC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ REC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Recorded Format Topfield

Wat is een bestand REC?

Videobestand gemaakt door een Topfield PVR digitale videorecorder. Opgeslagen in een eigen gecomprimeerd formaat dat op een Topfield PVR kan worden bekeken of met een ondersteunende videoplayer van derden.

REC-bestanden staan ​​ook bekend als Toppy-bestanden, omdat Toppy kort staat voor Topfield.

Hoe een bestand openen REC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand REC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de REC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand REC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand REC openen

Andere problemen met een bestand REC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand REC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken REC:

  • het gekozen bestand REC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand REC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand REC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand