Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RECORD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RECORD. Als je het bestand wilt openen RECORD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RECORD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Recorded Audio Format DaveTech

Wat is een bestand RECORD?

Audio bestand gemaakt door GarageBand Records, een programma dat wordt gebruikt voor het produceren van muziekalbums en muziekvideo's en posten ze naar iTunes. Bevat een opname die door de gebruiker wordt gemaakt.

GarageBand Records is een ander programma dan de GarageBand-software die door Apple is ontwikkeld.

Hoe een bestand openen RECORD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RECORD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RECORD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RECORD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RECORD openen

Andere problemen met een bestand RECORD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RECORD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RECORD:

  • het gekozen bestand RECORD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RECORD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RECORD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand