Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RED Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RED. Als je het bestand wilt openen RED, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RED

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CADViewer Redline Markup Format Tailor Made Software

Wat is een bestand RED?

CAD-bestand gemaakt door CADViewer, een programma dat wordt gebruikt voor het beoordelen van CAD-ontwerpen. Opslaan annotaties, of redlines, die zijn geschreven door een ontwerp recensent. Hiermee kunt u notities en andere gestippelde items samen met een CAD-ontwerp opslaan.

Hoe een bestand openen RED?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RED niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RED lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RED associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RED openen

Andere problemen met een bestand RED

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RED bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RED:

  • het gekozen bestand RED is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RED met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RED bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand