Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

REF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand REF. Als je het bestand wilt openen REF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ REF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Reference Format Microsoft

Wat is een bestand REF?

Bestand gebruikt door Microsoft Train Simulator, een programma dat gebruikt wordt om treinen te simuleren en de rol van locomotor engineer of passagier te spelen. Bevat een verwijzing naar vormbestandsinstellingen, inclusief de .S-bestandsnaam, schaduweigenschappen, klasse, uitlijning en beschrijving.

REF-bestanden opslaan een lijst van vormen die in een simulatie kunnen worden geïmporteerd.

Hoe een bestand openen REF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand REF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de REF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand REF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand REF openen

Andere problemen met een bestand REF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand REF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken REF:

  • het gekozen bestand REF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand REF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand REF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand