Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

REFRESH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand REFRESH. Als je het bestand wilt openen REFRESH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ REFRESH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Refresh Format Microsoft

Wat is een bestand REFRESH?

Bestand gemaakt door Visual Studio, een software ontwikkeling applicatie. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat een verwijzing naar een projectafhankelijkheid, zoals een .DLL-bestand of andere bibliotheek, die door het project vereist is. Hiermee kan de afhankelijkheid automatisch worden ververst door Visual Studio, zonder dat de gebruiker het handmatig moet updaten.

REFRESH-bestanden zijn nuttig voor projectgebouwen, aangezien de laatste afhankelijkheden automatisch kunnen worden opgehaald en opgenomen in elke nieuw gebouwde versie van de software.

Visual Studio creëert vaak REFRESH-bestanden wanneer externe afhankelijkheden, zoals DLL's van derden, worden toegevoegd aan ASP.NET-projecten.

Hoe een bestand openen REFRESH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand REFRESH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de REFRESH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand REFRESH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand REFRESH openen

Andere problemen met een bestand REFRESH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand REFRESH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken REFRESH:

  • het gekozen bestand REFRESH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand REFRESH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand REFRESH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand