Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

REG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand REG. Als je het bestand wilt openen REG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ REG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Registry Data Format Microsoft

Wat is een bestand REG?

Updates van het Windows-register bij het uitvoeren. Aangepaste REG-bestanden kunnen worden aangemaakt om verschillende aspecten van Windows te wijzigen. Om uw eigen registerupdate te maken, gaat u als volgt te werk: Start Regedit (Selecteer in het startmenu Uitvoeren, typ Regedit) Selecteer de sectie van het register dat u wilt wijzigen In het menu Bestand selecteert u Export selecteren "Geselecteerde tak "in de optie Uitvoerbereik onderaan het raam. Sla het bestand op als een ".Reg" bestand. Handmatig bijwerken van het Windows-register is een geavanceerd proces en moet alleen uitgevoerd worden als u precies weet wat u doet. Onjuiste register updates kunnen Windows onbruikbaar maken.

Hoe een bestand openen REG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand REG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de REG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand REG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand REG openen

Andere problemen met een bestand REG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand REG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken REG:

  • het gekozen bestand REG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand REG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand REG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand