Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

REGTRANS-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand REGTRANS-MS. Als je het bestand wilt openen REGTRANS-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ REGTRANS-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Vista And Windows 7 Registry Format Microsoft

Wat is een bestand REGTRANS-MS?

Bestand gemaakt met het Microsoft Common Log File System (CLFS), een Windows-onderdeel dat gebruikt wordt om transactie logboeken te maken. Bevat transactie lees en schrijf informatie over wijzigingen in de gegevens van de gebruiker of systeemregistratie, die opgeslagen zijn in de NTUSER.DAT- of SCHEMA.DAT-bestanden. Wordt gebruikt met een .BLF-bestand om het transactielogboek te omvatten.

REGTRANS-MS-bestanden worden vaak gevonden in deze twee directory's: C: Gebruikers [gebruiker] - Bevat gebruikersregistergegevens C: WindowsSystem32SMIStoreMachine - Bevat systeemregistratieherstelgegevens

Hoe een bestand openen REGTRANS-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand REGTRANS-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de REGTRANS-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand REGTRANS-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand REGTRANS-MS openen

Andere problemen met een bestand REGTRANS-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand REGTRANS-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken REGTRANS-MS:

  • het gekozen bestand REGTRANS-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand REGTRANS-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand REGTRANS-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand