Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

REL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand REL. Als je het bestand wilt openen REL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ REL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Norton Internet Security 2001 Log Format Symantec

Wat is een bestand REL?

Logbestand gemaakt door Norton Internet Security, een programma dat wordt gebruikt om computers tegen malware te beschermen. Bevat een logboek van gebeurtenissen, zoals aanvallen en waarschuwingen.

REL-bestanden gebruiken de naamconventie "iamX.Rel," waar "X" een log descriptor is. Gewone bestandsnamen bevatten iamalert.Rel en iamtcp.Rel.

REL-bestanden worden gebruikt door oudere versies van Norton Internet Security. Norton Internet Security werd Norton Security in 2014.

Hoe een bestand openen REL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand REL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de REL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand REL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand REL openen

Andere problemen met een bestand REL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand REL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken REL:

  • het gekozen bestand REL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand REL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand REL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand