Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RELOC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RELOC. Als je het bestand wilt openen RELOC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RELOC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows EXE Relocation Format Microsoft

Wat is een bestand RELOC?

Bestand dat mag worden opgenomen in een Windows-uitvoerbaar bestand (.EXE). Opslaan van de verplaatsings sectie van het uitvoerbaar, dat invloed heeft op het programma geladen en in het geheugen worden uitgevoerd. Vaak opgenomen in Windows 16-bits en 32-bits executables.

Hoewel verplaatsingstabellen vaak door compilers worden gegenereerd, zijn ze mogelijk niet nodig en hoeft u de uitvoerbare bestandsgrootte dan niet onnodig te verhogen. U kunt het programma StripReloc gebruiken om RELOC bestanden uit executables te verwijderen.

U kunt 7-Zip gebruiken om een ​​EXE-bestand te openen en het bijgevoegde RELOC-bestand te bekijken, als het bestaat voor dat uitvoerbare bestand.

Hoe een bestand openen RELOC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RELOC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RELOC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RELOC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RELOC openen

Andere problemen met een bestand RELOC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RELOC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RELOC:

  • het gekozen bestand RELOC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RELOC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RELOC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand