Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RELS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RELS. Als je het bestand wilt openen RELS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RELS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Open Office XML Relationships Format Microsoft

Wat is een bestand RELS?

Bestand in Microsoft Open Office XML-documenten. Bevat XML-specificaties voor hoe "onderdelen" binnen een "pakket" verbonden zijn om een ​​document te vormen. Opgeslagen in een _rels directory van een Open Office XML-document.

Relaties binnen RELS-bestanden worden verklaard met behulp van de XML-syntax <.Relationship Id = "someID" Type = "relationshipType" Target = "targetPart" />. Waar Id de unieke gebruiker gedefinieerde reeks is, Type is het type inhoud en Doel is het doelbestand dat wordt gebruikt voor de relatie.

Hoe een bestand openen RELS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RELS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RELS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RELS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RELS openen

Andere problemen met een bestand RELS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RELS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RELS:

  • het gekozen bestand RELS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RELS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RELS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand