Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RM. Als je het bestand wilt openen RM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RealMedia Format RealNetworks

Hoe een bestand openen RM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RM openen

Andere problemen met een bestand RM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RM:

  • het gekozen bestand RM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies RM
RM naar AVCRM naar AVIRM naar DIVXRM naar MKVRM naar MOVRM naar MPGRM naar WMV