• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

SLDM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand SLDM. Als je het bestand wilt openen SLDM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ SLDM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint 2007/2010 Macro-enabled Open XML Slide Microsoft Corporation

Hoe een bestand openen SLDM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand SLDM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de SLDM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand SLDM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand SLDM openen

Andere problemen met een bestand SLDM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand SLDM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken SLDM:

  • het gekozen bestand SLDM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand SLDM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand SLDM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand