Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

SLDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand SLDX. Als je het bestand wilt openen SLDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ SLDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint 2007/2010 Open XML Slide Microsoft Corporation

Hoe een bestand openen SLDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand SLDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de SLDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand SLDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand SLDX openen

Andere problemen met een bestand SLDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand SLDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken SLDX:

  • het gekozen bestand SLDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand SLDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand SLDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand