Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

TRP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand TRP. Als je het bestand wilt openen TRP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ TRP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-2 HD Video Format N/A

Hoe een bestand openen TRP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand TRP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de TRP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand TRP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand TRP openen

Andere problemen met een bestand TRP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand TRP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken TRP:

  • het gekozen bestand TRP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand TRP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand TRP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies TRP
TRP naar AVITRP naar 3GPPTRP naar 3GPP2TRP naar FLVTRP naar M2TSTRP naar MKVTRP naar MOVTRP naar MPEGTRP naar MPGTRP naar MTS