Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

TSV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand TSV. Als je het bestand wilt openen TSV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ TSV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Tab Separated Values Format N/A

Hoe een bestand openen TSV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand TSV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de TSV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand TSV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand TSV openen

Andere problemen met een bestand TSV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand TSV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken TSV:

  • het gekozen bestand TSV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand TSV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand TSV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies TSV
TSV naar ACCDB