Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

VMDK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand VMDK. Als je het bestand wilt openen VMDK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ VMDK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
VMware Virtual Disk Format VMware

Hoe een bestand openen VMDK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand VMDK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de VMDK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand VMDK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand VMDK openen

Andere problemen met een bestand VMDK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand VMDK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken VMDK:

  • het gekozen bestand VMDK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand VMDK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand VMDK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies VMDK
VMDK naar OVAVMDK naar OVFVMDK naar PVMVMDK naar VDIVMDK naar VHD