Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

WAV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand WAV. Als je het bestand wilt openen WAV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ WAV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WAVe PCM Sound, Standard Windows Sound Format Microsoft

Hoe een bestand openen WAV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand WAV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de WAV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand WAV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand WAV openen

Andere problemen met een bestand WAV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand WAV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken WAV:

  • het gekozen bestand WAV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand WAV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand WAV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies WAV
WAV naar CDAWAV naar AACWAV naar FLACWAV naar M4AWAV naar M4RWAV naar MP3WAV naar MP4WAV naar OGGWAV naar WMA