Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

WKS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand WKS. Als je het bestand wilt openen WKS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ WKS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Works Spreadsheet Document Format Microsoft

Hoe een bestand openen WKS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand WKS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de WKS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand WKS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand WKS openen

Andere problemen met een bestand WKS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand WKS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken WKS:

  • het gekozen bestand WKS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand WKS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand WKS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies WKS
WKS naar XLSWKS naar ACCDB