Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

WLMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand WLMP. Als je het bestand wilt openen WLMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ WLMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Live Movie Maker Video Project Format Microsoft

Hoe een bestand openen WLMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand WLMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de WLMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand WLMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand WLMP openen

Andere problemen met een bestand WLMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand WLMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken WLMP:

  • het gekozen bestand WLMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand WLMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand WLMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies WLMP
WLMP naar MP4