Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

WMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand WMA. Als je het bestand wilt openen WMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ WMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Media Audio Microsoft

Hoe een bestand openen WMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand WMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de WMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand WMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand WMA openen

Andere problemen met een bestand WMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand WMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken WMA:

  • het gekozen bestand WMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand WMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand WMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies WMA
WMA naar MP3WMA naar AACWMA naar AC3WMA naar AMRWMA naar CDAWMA naar FLAWMA naar FLACWMA naar M4AWMA naar M4RWMA naar MOVWMA naar MP4WMA naar OGGWMA naar WAVWMA naar WMV