Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

WMV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand WMV. Als je het bestand wilt openen WMV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ WMV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Media Video Format Microsoft

Hoe een bestand openen WMV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand WMV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de WMV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand WMV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand WMV openen

Andere problemen met een bestand WMV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand WMV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken WMV:

  • het gekozen bestand WMV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand WMV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand WMV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies WMV
WMV naar AVIWMV naar 3GPWMV naar AMVWMV naar ASFWMV naar BIKWMV naar DIVXWMV naar DVR-MSWMV naar F4VWMV naar FLVWMV naar M2TSWMV naar M2VWMV naar M4VWMV naar MKVWMV naar MOVWMV naar MP4WMV naar MPEGWMV naar MPGWMV naar MTSWMV naar OGVWMV naar RMWMV naar VOBWMV naar WMAWMV naar XVID