Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

Microsoft SharePoint Server

Informatie over Microsoft SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server is een app waarmee je bepaalde bestandstypen uit onze database kunt verwerken. Je vindt hier informatie over welke specifieke Bestandsextensieen worden ondersteund door Microsoft SharePoint Server - met dit programma kunt je bestanden in het opgegeven formaat bekijken, bewerken of opslaan.

Programma Microsoft SharePoint Server als een converter

U kunt ook Microsoft Office rogramma als converter gebruiken. Dit betekent dat met Microsoft SharePoint Server je het bestand in één formaat kunt openen en opslaan in een ander. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare conversies met gebruik van Microsoft SharePoint Server.

Bestandstypen ondersteund door Microsoft SharePoint Server
CSD BSI HMAP HMAP.DIR RSDS WEBPART WSB XFP
Download Microsoft SharePoint Server

Als je het programma Microsoft SharePoint Server moet downloaden, denk erom om een betrouwbare bron te zoeken. Nu de websites die Microsoft SharePoint Server en andere downloads aanbieden, toevoegen ongewenste plugins aan hun installatiebestanden. De veiligste oplossing is om de officiële website van de fabrikant Microsoft SharePoint Server te gebruiken - hieronder vindt je een link naar het programma’s.

Website van de fabrikant Microsoft SharePoint Server
Vindt een bestand