Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

Microsoft SharePoint Workspace

Informatie over Microsoft SharePoint Workspace

Microsoft SharePoint Workspace is een app waarmee je bepaalde bestandstypen uit onze database kunt verwerken. Je vindt hier informatie over welke specifieke Bestandsextensieen worden ondersteund door Microsoft SharePoint Workspace - met dit programma kunt je bestanden in het opgegeven formaat bekijken, bewerken of opslaan.

Programma Microsoft SharePoint Workspace als een converter

U kunt ook Microsoft Office rogramma als converter gebruiken. Dit betekent dat met Microsoft SharePoint Workspace je het bestand in één formaat kunt openen en opslaan in een ander. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare conversies met gebruik van Microsoft SharePoint Workspace.

Bestandstypen ondersteund door Microsoft SharePoint Workspace
FFT GRV XSS GFS GLK GSA RSDS VCG XFP XSSLOG XSSR
Download Microsoft SharePoint Workspace

Als je het programma Microsoft SharePoint Workspace moet downloaden, denk erom om een betrouwbare bron te zoeken. Nu de websites die Microsoft SharePoint Workspace en andere downloads aanbieden, toevoegen ongewenste plugins aan hun installatiebestanden. De veiligste oplossing is om de officiële website van de fabrikant Microsoft SharePoint Workspace te gebruiken - hieronder vindt je een link naar het programma’s.

Website van de fabrikant Microsoft SharePoint Workspace
Vindt een bestand