Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

123 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 123. Als je het bestand wilt openen 123, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 123

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus 1-2-3 Spreadsheet Format IBM

Wat is een bestand 123?

Spreadsheet gemaakt door Lotus 1-2-3, onderdeel van IBM Lotus SmartSuite. Organiseert gegevens in rijen en kolommen. Functies kunnen worden toegepast op de data in verschillende cellen, die de data automatisch in andere cellen kunnen invullen.

Lotus 1-2-3 werd voor het eerst ontwikkeld door Lotus Development Corporation, dat door IBM in 1995 werd gekocht. De "1-2-3" verwijst naar de drie belangrijkste mogelijkheden van het programma: 1) spreadsheetfuncties, 2) het maken van grafieken en grafieken, en 3) basisdatabase operaties.

Hoe een bestand openen 123?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 123 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 123 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 123 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 123 openen

Andere problemen met een bestand 123

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 123 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 123:

  • het gekozen bestand 123 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 123 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 123 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 123
123 naar XLS123 naar WK4