Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

7-ZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 7-ZIP. Als je het bestand wilt openen 7-ZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 7-ZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
7z Compressed Archive Igor Pavlov

Hoe een bestand openen 7-ZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 7-ZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 7-ZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 7-ZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 7-ZIP openen

Andere problemen met een bestand 7-ZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 7-ZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 7-ZIP:

  • het gekozen bestand 7-ZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 7-ZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 7-ZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand