Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

7Z Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 7Z. Als je het bestand wilt openen 7Z, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 7Z

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
7-ZIP Compressed 7z Archive Format 7-Zip

Wat is een bestand 7Z?

Een 7Z-bestand is een gecomprimeerd archief gemaakt met Igor Pavlov's 7-Zip-bestandskompressieprogramma. Het maakt gebruik van open-source LZMA compressie, die een hoge compressieverhouding heeft en kan sterke AES-256 (256-bit) encryptie bevatten. Het bestand ondersteunt Unicode-bestandsnamen, archiefkoptekompressie en bestandsformaten tot 16.000.000.000 GB.

Terwijl 7z-compressie standaard de LZMA-methode gebruikt, ondersteunt het 7z-formaat ook de compressiemethoden PPMD, BCJ, BCJ2, BZip2 en Deflate.

De 7-Zip-bestand archiver is beschikbaar als gratis download van 7-Zip.Org.

Hoe een bestand openen 7Z?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 7Z niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 7Z lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 7Z associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 7Z openen

Andere problemen met een bestand 7Z

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 7Z bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 7Z:

  • het gekozen bestand 7Z is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 7Z met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 7Z bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 7Z
7Z naar ZIP7Z naar 001