Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACE. Als je het bestand wilt openen ACE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WinACE Compressed Ace Archive Format WinAce

Wat is een bestand ACE?

Bestandarchief gecomprimeerd door WinAce. Gebruik een proprietary compressie-algoritme dat een hoge compressieverhouding en snelle compressiesnelheid biedt. Kan worden gedecomprimeerd met WinAce voor Windows of MacUnace voor Mac OS X.

WinAce kan ook bestanden comprimeren met behulp van .ZIP, .LHA, MS-CAB en .JAR compressie. Het kan ook de volgende formaten decomprimeren:. ZIP, .LHA, MS-CAB, .RAR, .ARC, .ARJ, .GZ, .TAR, .ZOO en .JAR.

WinAce en MacUnace zijn beschikbaar als gratis downloads.

Hoe een bestand openen ACE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACE openen

Andere problemen met een bestand ACE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACE:

  • het gekozen bestand ACE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand