Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ARJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ARJ. Als je het bestand wilt openen ARJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ARJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ARJ Compressed Archive Format ARJ Software

Wat is een bestand ARJ?

Bestandsarchief gecomprimeerd door ARJ, een bestand archiver programma dat gebruik maakt van Robert Jung compressie. Inclusief lange bestandsnaam ondersteuning, bestandsversiebeheer, beveiliging van gegevensbescherming en veelvoudige archieven.

ARJ is ontwikkeld voor DOS en vroege versies van Windows. ARJ32 is een 32-bits console versie van ARJ ontworpen voor Windows 95 via Windows 2000.

De ARJ File Archiver kan worden gedownload van ARJ Software.

Hoe een bestand openen ARJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ARJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ARJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ARJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ARJ openen

Andere problemen met een bestand ARJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ARJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ARJ:

  • het gekozen bestand ARJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ARJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ARJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ARJ
ARJ naar ZIPARJ naar 7-ZARJ naar CZIPARJ naar E01ARJ naar PBK