Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BZ. Als je het bestand wilt openen BZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BZIP Compressed File Archive N/A

Wat is een bestand BZ?

Bestandsarchief gecomprimeerd met Bzip compressie. Vaak gemaakt op Unix-systemen met de standaard bzip utility. Inclusief het Burrows-Wheeler-algoritme en Run-Length Encoding (RLE), die beter comprimeert dan Gzip (.GZIP-bestanden), hoewel het niet zo snel comprimeert.

Bzip-archieven kunnen worden geëxtraheerd met een verscheidenheid aan decompressie-hulpprogramma's, waaronder Bunzip en bzip2, die bij de meeste Linux-installaties zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen BZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BZ openen

Andere problemen met een bestand BZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BZ:

  • het gekozen bestand BZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand