Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BZ2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BZ2. Als je het bestand wilt openen BZ2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BZ2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bzip2 Compressed File Archive Julian Seward

Wat is een bestand BZ2?

Gecomprimeerd archief gemaakt door bzip2, een bestandscompressieprogramma dat vaak wordt gevonden op Unix-gebaseerde systemen. Inclusief het Burrows-Wheeler-compressiealgoritme en Run-Length Encoding (RLE) voor hoge niveaus van compressie. Vaak gebruikt voor Linux-pakketverdelingen.

De bzip2-software is verkrijgbaar in een broncodeformaat op de bzip2-website en kan op Windows-systemen worden samengesteld.

Hoe een bestand openen BZ2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BZ2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BZ2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BZ2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BZ2 openen

Andere problemen met een bestand BZ2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BZ2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BZ2:

  • het gekozen bestand BZ2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BZ2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BZ2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand