Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BZIP. Als je het bestand wilt openen BZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bzip Compressed Archive N/A

Wat is een bestand BZIP?

Bestandsarchief gecomprimeerd met Bzip, een bestandscompressie tool dat bij sommige Unix-systemen wordt opgenomen. Combineer Run-Length Encoding (RLE) met het Burrows-Wheeler compressie-algoritme. Langzamer dan .GZIP compressie, maar comprimeert bestanden meer.

Bzip is vervangen door het nieuwere Bzip2 compressiealgoritme. Bzip2-bestanden hebben meestal een .BZ2 of .BZIP2-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen BZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BZIP openen

Andere problemen met een bestand BZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BZIP:

  • het gekozen bestand BZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand